"Storladen, dokumentarisk roman"
af Karsten Høegh Brønnum.
Baseret på research af Hans Wendelboe Bøcher
video

 

GEDIGNE FOREDRAG OG DET, DER SERIØST LIGNER

Freelance-journalist, forfatter, DR-researcher, kommunikatør, d
igital formidler, storyteller, foredragsholder gennem mere end 20 år, tidligere efterskolelærer, kirke- og kulturmedarbejder, havnearbejder, skuespiller og livredder (med mere end ét liv på samvittigheden!). Kært barn, mange titler.

Kan bookes til inspirende og underholdende foredrag i hele landet.


Mogens, modet og missionen
En tung mursten, et gammelt, rustent gevær, en homøopatisk dyrlægebog og to helt almindelige mennesker med helt ualmindelige liv er blot nogle af ingredienserne i denne storladne i fortælling, der begynder øst for Aalborg og ender i det østligste Nigeria.

  Læs mere ...


 

Der ligger snegle og boller
Du gør det. Jeg gør det. Og bageren gør det særligt tit; sløser med sproget, så det går hen og bliver aldeles vidunderligt dobbelttydigt, ufrivilligt komisk. Foredraget har form af tåkrummende stand-up og ledsages af mere end 140 skilte, overskrifter og vanvitiige historier. Bliv klogere; ikke kun på andres fejl, men også din egen sprogbrug.   

Læs mere ...


 

Marie Dortheas skjulte skæbne
Min oldemor levede i en årrække et hårdt liv uden sine børn på fattiggården i Svendborg. Om dét handler dette stærkt personlige foredrag; men endnu mere om Marie Dortheas fantastiske vej videre ud derfra og om de tråde, hendes livsbane - både den faktiske og den konstruerede, der på tragisk vis var med til at definere hendes datter, min farmors liv.

  Læs mere ...


 

Mødes skal i stråledans
Rejse i Libanons spraglede kludetæppe af kirkeretninger, politisk magtspil, en måske (u)frivillig premierministerafgang, frisk persillesalat, forfulgte kristne og et personligt møde med Hans Hellighed Khatolikos Aram I. 

Læs mere ...

 


 

'Selv Fejltagelser tager Herren i sin Haand'
11. juni 1913: En lille, dansk dreng bliver født i bushen i Nigeria. Samtidig dør hans mor i barselssengen. Allerede her er fortællingen vildere end det, de fleste af os kommer til at opleve. Men kun tre dage senere sender faren sin nyfødte søn alene hjem til Europa. Hermed er der lagt op til en fortælling af de helt store; om dedikation og hengivenhed; om smerte, tab og store afsavn. 

 Læs mere ...


 

Det (meste) er sandt
Selvudleverende, selviscenesat, selvcentreret foredrag om at vokse op med en hyperproduktiv, kunstnerisk far, bo med en altid snakkesalig kone og bare være mere end almindeligt glad for DIsney, Malmros og romkugler. Læg hertil en fæl historie om mundhygiejne og lecanødder, en børnetegning, der blev landsdækkende modedille, Haydns trompetkoncert - udsat for næsehorn (!) og historien om den store rundstykkeløgn. - Foredraget er et veritabelt overflødighedshorn af selvoplevede pinsler og grumme historier, men mest af alt historien om at finde sig selv.

  Læs mere ...

 


 

Tibetanske tinder & harsk yaksmørte
Syv dage i Tibet sætter spor. Landet lider under alvorlige kinesiske overgreb og kun en redigeret virkelighed slipper ud. I billed- og videoforedraget går jeg bag facaden og tager publikum med på en rejse til det smukke shangrila-land på verdens tag.

  Læs mere ...At rejse med 20 teenagere i bagagen
Hvad sker der, når hverdagen på en dansk efterskole skiftes ud med 42 grader i skyggen på en nigeriansk kostskole? Hvem lærer af hvem og hvad fører det med sig?

  Læs mere ...


 

Syng af karsken bælg
20-25 sange, salmer, tekster. En mere end usædvanligt dygtig pianist og sjove, overraskende historier og anekdoter om alle sangene. Vælg mellem fire forskellige, årstidsrettede udgaver af de livgivende syng-med-arrangementer - et bundmusikalsk samarbejde med organist Jens Mathiasen. 

 Læs mere ...


 

Kys det nu (det satans liv)
Rockmusikeren Steffen Brandts og Danmarks selvudnævnte kedeligste orkester, TV-2's, tekstunivers rummer en mærkværdig tvetydighed og lægger op til dynamisk tolkning af tilværelsen, livet og kærligheden (som sådan). Foredrag med vid og bid. Og masser af musik.

  Læs mere ...

 

Kontakt

Hans Wendelboe Bøcher
Kringelhøjvej 7, Horne
DK9850 Hirthals
Tlf. +45 2515 2436
mail@hanswendelboe.dk

Curriculum Vitae

Hans Wendelboe Bøcher - Facebook  Hans Wendelboe Bøcher - Instagram  Hans Wendelboe Bøcher - YouTube  Hans Wendelboe Bøcher - Linkedin 

 

© copyright Hans Wendelboe 2019,2020,2021